Incident se navodno dogodio nakon noćnog izlaska

Na internetu se pojavio snimak brutalnog fizičkog obračuna između dve tinejdžerke iz Hrvatske Monike (18) i Barbare (19). Snimak je navodno nastao u novembru prošle godine, a u međuvremenu su obe devojke novčani kažnjene zbog nasilničkog ponašanja.

Incident se navodno dogodio nakon noćnog izlaska oko 6:30 ujutru ispred lokalne pekare u Novoj Gradiški.

Utvrđeno je da je Monika bila imala 1,28 promila alkohola u krvi , a Barbara 0,28, piše Danica.hr. Na snimku se vidi kako devojke najpre viču jedna na drugu.

"Pi… jebem ti mater, jedna obična ku**a, jedna ku**a, dobila si… za 20 evra, vidi kako izgledaš, kravo mala", vređale su se naizmenično, prenosi Index.hr. Nakon toga su stupile u fizički obračun, hvatajući jedna drugu rukama za vrat i kosu i udarajući više puta po glavi i telu.

Kako je naveo sudija koji je postupao u ovom slučaju Monika je imala vidljive povrede u vidu ogrebotina po licu, za razliku od Barbare.

Obe su osuđene na novčane kazne od 500 kuna (65 evra). Policiji moraju platiti i 120 kuna (15 evra) za prekršajne troškove i 80 kuna (10 evra) za alkometre. Ukupno, dakle, po 700 kuna (92 evra). Presuda je konačna i na nju se može izjaviti žalba u zakonom propisanom roku.

Autor: Danica.hr / Index.hr