Miljana plakala zbog prvog susreta Ivana i Željka, a sad Marinkoviću onemogućila da viđa sina zbog peha!

Od kako je kročila na velelepno imanje u Šimanovcima, Miljana Kulić "bije svoje bitke" na više frontova. Naime, ona pokušava da izbalansira odnos sa Marijom Kulić i Lazarom Čolić Zolom, ali joj u svemu tome pravi problem i to što, takođe, pokušava da uspostavi dobar odnos sa ocem svog deteta, Ivanom Marinkovićem.

Naime, suze i aplauzi preplavili su Belu kuću kada je u toku jedne emisije Gledanje snimaka pušten video klip na kom su zadrugari, a i gledaoci, imali priliku da vide Ivanov prvi susret sa Željkom nakon nekoliko godina.

Kako su Miljana, Marija, Zola, Ivan i Nenad Macanović Bebica bili gosti u kultnoj emisiji Amidži šou, njih trojica imali su zadatak da odgovorima na tablama pokažu koliko zapravo poznaju Kulićevu, te je jedno od pitanja bilo kada je rođen mali Željko. Ivan je pogrešio datum rođenja, što je u prvi mah šokiralo Miljanu.

Tokom sinoćne emisije Pitanja gledalaca, Miljana je ušla u crveno zbog ovog Ivanovg peha, te je tom prilikom čvrsto donela odluku da Marinković više neće moći da viđa Željka, zbog čega je on ušao u klinč sa njom, ali i sa njenom majkom, Marijom.

Autor: pink.rs / N.Ž.