Selenin komentar o njenom prijateljstvu sa Bruklinom i Nikolom izazvao je nagađanje mnogih fanova.

Čini se da su Trouples u modi danas. Oni su svuda u pop kulturi, uključujući i poslednju sezonu HBO Maksove Gossip Girl. Ali čak se priča i o tome da je Selena Gomez i sama u jednoj od njih. Na kraju krajeva, i sama je to rekla.

Jedan od najpoznatijih mladih bračnih parova, Bruklin Bekam i Nikola Pelc, u aprilu ove godine će proslaviti prvu godinu braka, a prošle godine su svako malo bili na naslovnim stranicama tabloida zbog problematičog odnosa s ostatkom porodice Bekam, a sada su podigli prašinu novim tračem.  Par je viđen kako letuje u Meksiku, gde su proslavili Novu godinu, a društvo im je pravila njihova "bliska prijateljica" Selena Gomez.

Ćerka milijardera Nelsona Peltza nedavno je bila glavna zvezda na Instagramu Selene Gomez. Kao i njen suprug, sin Viktorije i Dejvida Bekama. Nedavno venčani par je takođe bio prilično dosledan u javnom pokazivanju svog prijateljstva sa pevačicom „Hands To Miself“ i bivšom zvezdom Diznijevog kanala.

Trojac je nedavno uhvaćen kako uživa na plaži, na jahti i kako ulaze u luksuzni hotel u kojem su odseli. Iako su svi inicijalno mislili da se samo radi o još jednom običnom prijateljstvu, sada je počelo da se šuška da se radi o malo drugačijoj vrsti odnosa. Naime, trojac je sam sebe opisao kao 'throuple', odnosno 'trojac' i to javno, kroz Seleninu objavu na Instagramu. Selena je objavila fotografiju na kojoj se svo troje grle i napisala da je u redu da ih svi zovu parom.

Neobični "trojac" je zajedno proveo Božić i Novu godinu, a prema šuškanju tabloida, spavaju u zajedničkoj sobi u hotelu što je dovelo do govorkanja da se radi o nekonvencionalnoj vezi koja uključuje Selenu kao treću kariku.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Autor: Redportal

#Bruklin Bekam

#selena gomez