Nakon izuzetno uspešnog foto-konkursa Naša najlepša Srbija, koji je inicirao predsednik Aleksandar Vučić, ove godine počinje novi ciklus takmičenja.

Naime, predsednik je za temu novog godišnjeg konkursa odabrao najlepše domaćinstvo Srbije i pozvao građane da šalju fotografije koje na najbolji način predstavljaju kuće i okućnice, bašte i dvorišta, uređene vrtove i tradicionalne detalje koji krase imanja i domove u našoj zemlji sa svim jedinstvenim obeležjima naše raznolike tradicije u svim krajevima Srbije.

Dragi sugrađani, hvala vam za fotografije naše prelepe zemlje i za sve nezaboravne predele Srbije koje ste ovekovečili sa mnogo umešnosti i ljubavi. Ove godine pred vas stavljamo novi izazov: šaljite nam slike najlepšeg domaćinstva Srbije, piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije.

Foto-konkurs Najlepše domaćinstvo Srbije počinje ove nedelje, a prvu najbolju fotografiju novog ciklusa objavićemo u subotu, 14. januara. Sa nestrpljenjem čekamo vaše fotografije koje treba da pošaljete na adresu e-pošte: najlepsedomacinstvo@predsednik.rs

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Autor: Redportal