Potraživali ih pravosudni organi

SARAJEVO: Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su prethodnih dana 9 lica koja su potraživali pravosudni organi, javljaju Nezavisne.

Kako je saopšteno je iz ove policijske agencije, u Orašju je juče uhapšen H. S. (35) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog krađe.

Na aerodromu Tuzla na letu za Berlin juče je uhapšen S. S. (61) jer ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krađe. Ova osoba je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

U Zvorniku u utorak je uhapšena N. B. (59) jer je potražuje zvornički Osnovni sud radi izdržavanja kazne zatvora.

- Na graničnom prelazu Gradiška uhapšena je državljanka Slovenije L.N. (35) za kojom je Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci raspisalo potragu zbog krivičnog dela "ugrožavanja javnog saobraćaja". Ona je  te predata pripadnicima Policijske stanice Prnjavor - dodaju iz Graničen policije BiH.

Navode da je na graničnom prelazu Brod pri ulasku u BiH uhapšen H. A. (23) i H. V. (28) jer je proverama utvrđeno da je policije u Bijeljini za njima raspisala potragu zbog razbojništva, te su predata službenicima te uprave. 

Autor: nezavisne.com

#Granična policija

#Hapšenja

#aerodrom

#granični prelazi