Sumnja se da su ranije napale i dete...

Kako prenosi portal Mondo, u novembru prošle godine psi, koji su usmrtili Vladana Radosavljevića (62), a njegovu suprugu teško povredili, kako se sumnja, napali su dete (14).

Kako se saznaje, psi su od novembra prošle godine boravili u selu Nemenikuće u Sopotu. Tad je Z. M. policiji prijavila da su njenog sina napala tri psa. Dečaku su bile konstatovane povrede. Policija je izašla na teren i utvrdila da je žena Milanka S. vlasnik pasa. Njoj je pisana krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti. 

Psi su tada izmešteni u Veliku Ivanču pošto Milanka živi na relaciji Francuska - Srbija. Ona je slala pare ženi V. M. iz Velike Ivanče koja je povremeno hranila pse. Istragom će biti utvrđeno da li su ovi psi ubili čoveka ili je bilo još pasa.

Pored žene, vlasnik pasa je i Arsa S. sin Milanke. Kako se navodi, on se nalazi u zatvoru od septembra prošle godine jer je uhapšen sa kilogramom skanka. 

Sumnja se da su psi od njegovog hapšenja bili sami i da su o njima tek povremeno brinuli.

Povodom ove tragedije oglasio se i direktor JKP Veterina Beograd koji je naveo da su ovi psi bili naučeni da kidišu na ljude:

Radi se o vlasničkim psima, rase staford, mešanac staforda i pitbula, a treći pas je krupan mešanac. Svi psi bili su jasno obeleženi, na svakoj ogrlici zakačena je metalna koskica sa imenom psa i dva broja telefona.

Autor: mondo.rs

#Kosmaj

#Psi

#Veterina

#dete

#dresirani

#kidišu na ljude

#napali dete

#pitbul

#rastrgli

#staford

#teško povređena

#žena