NOLE: Cenim i poštujem podršku koju dobijam u Australiji, naročito kada govorimo o srpskoj zajednici. 😊♥️

Novak je nakon meča komentarisao povratak u Australiju nakon što je prošle godine u januaru deportivan jer nije bio vakcinisan protiv koronavirusa.

- Cenim i poštujem podršku koju dobijam u Australiji, naročito kada govorimo o srpskoj zajednici. Moj tim i ja se osećamo dobrodošlo. Koristim energiju koju dobijam od njih kako bi igrao što bolje mogu i nadam se da mogu i njima da popravim raspoloženje svojim nastupima. Na kraju krajeva, to i jeste poenta profesionalnog sporta – interakcija sa navijačima putem vaših nastupa. Lepo je kada imate veliku podršku - rekao je Novak, prenosi Sport klub.

Vlasti u SAD su produžili uslov o vakcinaciji za ulazak u zemlju do aprila, što praktično znači da će Đoković ponovo propustiti masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

- Video sam te informacije, ali mislim da to još nije zvanično, govoriću o tome kada sve bude službeno potvrđeno. Ako bude tako, ako odluka ostane na snazi, onda je to to. Znate moj stav. Nadam se da ću moći da igram, ali ako ne mogu da idem tamo, ne mogu ništa da uradim - prokomentarisao je Đoković i tu temu.

Novak će u četvrtfinalu Adelejda igrati protiv Kanađanina Denisa Šapovalova.

Autor: Sport klub