Veoma sam emotivna, često zaplačem!

Članica grupe Hurricane Ksenija Knežević prvi put je otvoreno progovorila o svojim počecima, dečku sa kojim je u vezi 5 godina, ali i o razvodu svojih roditelja. Talenat je pevačica nasledila od svog tate Nenada Kneževića Kneza i od svog dede, a kako navodi, u karijeri joj je dosta pomoglo to što je ćerka popularnog pevača Kneza:

- Kada sam počela da se bavim pevanjem, on više nije bio toliko popularan. I moj deda i pradeda su se bavili muzikom, pa kad sam već nasledila talenat, zašto i ja ne bih pevala - izjavila je Ksenija, a zatim je ispričala kako je u srećnoj vezi već 5 godina:

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak i decu zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga.

Foto: Printscreen Instagram / @ksenia.kneževic

Prvi honorar koji je zaradila pevačica je potrošila sa društvom, a ističe i da je po prirodi veoma emotivna i da lako zaplače:

- Snimala sam prateći vokal i dobila 50 evra. Istog dana sam častila društvo. Veoma sam emotivna, često se rasplačem, a najslabija sam na životinje. Takođe i na decu, nepravdu u svetu, tužne filmove, čak i pesme.

Iako do sada nije javno pričala o tome, ovaj put je otkrila kako je podnela razvod svojih roditelja:

- Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš biti i ti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju biće ti lakše.

Autor: redportal.rs

#Ksenija Knežević

#razvod roditelja