Filipu zasmetalo ponašanje njegove nove devojke

U Zadruzi opet problemi u raju. Naime, sinoć je Filip Car imao ozbiljan razgovor sa svojom izabranicom Aleks oko toga gde sme i može da se šminka, što njoj nije najbolje leglo, jer kako sama kaže i Filip spava po tuđim krevetima.

Zapravo, sve je počelo tako što ej Caru zasmetalo mesto gde Aleks to radi, budući da se radi o krevetu koji se nalazi u blizini Miljana i Marka, ali s druge strane, ni Aleks mu nije ostala dužna.

- Ako sam rekao da toga nema... Toga nema! Rekao sam ti neki dan, uzimaš svoju šminku, uzimaš ogledalce, šminkaš se tamo ili sedneš ovde gde sedne ova mala Anđela, našminkaš se i sedneš sa mnom. A ja te sat i po čekam, sedim i gledam te. Sjela na krevet, tamo Marković na krevetu, ovamo ovaj, onamo onaj... - počeo je Car svoje izlaganje zbog njenog ponašanja, ali ga je Aleks prekinula uz opasku da Anita spava sa spomenutim sve vreme.

Filipa ova činjenica nije zadovoljila kao objašnjenje, pa je nastavio u svom maniru, zamerajući joj što je uopšte ušla u priču sa Miljanom, ali je Aleks brzo odgovorila da je i on seo kod Milice na krevet.

Rasprava se završila tako što mu je Aleks odgovorila da ima da spava gde hoće. Ipak, ova rasprava se nije završila najbolje, a ako vas zanima kako se to završilo, možete videti ovde: 👇

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs