Uhapšen uz optužbe za organizovani kriminal, trgovinu ljudima i silovanje 🚨

Kontraverzni influenser Endru Tejt priveden je u četvrtak kasno uveče u Rumuniji pod optužbom za trgovinu ljudima i silovanje, prenosi Euro News.

Tejtu je još ranije bio zabranjen pristup raznim društvenim mrežama zbog svojih kontraverznih izjava, posebno o ženama, i govoru mrženje. On je, navodno, priveden sa svojim bratom Tristanom u gradu Ilfov, severno od Bukurešta, uz optužbe da je bio upleten u organizovani kriminal, trgovinu ljudima i silovanja.

IZVOR: TW / @Dexerto

Ono što je poslednjih dana izazvalo burne reakcije jeste interakcija sa Gretom Tanberg, nakon što je podelio svoju sliku na kojoj stoji pored svog Bugatija. On se pohvalio Greti kako poseduje 33 automobila i rekao da je "ovo samo početak". Tejt je napisao:

- Molim vas navedite mi svoju imejl adresu kako bih mogao da vam pošaljem kompletnu listu moje kolekcije automobila i njihove potrošnje i količine izduvnih gasova.

Greta koja je poznata kao klimatski aktivista odgovorila je sa:

- Molim vas, prosvetlite me. Pošaljite mi imejl na sledeću adresu: smalldickenergy@getalife.com.

IZVOR: TW / @Cobratate

Britanski kikbokser stekao je slavu 2016. godine kada je uklonjen sa britanske televizije zbog snimka na kom se vidi da napada ženu. Tviter ga je banovao kada je rekao da "žene treba da snose odgovornost za seksualno zlostavljanje". Iako su mu društvene mreže zabranile pristup, on je brzo stekao popularnost, promovišući luksuzan način život, sportske automobile, privatne avione i skupa putovanja.

Autor: redportal.rs

#Endru Tejt

#brat

#hapšenje

#organizovani kriminal

#silovanje

#trgovina ljudima