Pozajmio bi i svoje prezime bivšem drugu. 😅

Dario Prpić, bivši suprug Anđelke Prpić, koja čeka dete s njegovim nekada najboljim drugom Markom Ž., do sada nije želeo javno da priča o ovoj aferi. Samo jednom je prokomentarisao da je čuo da je glumica u drugom stanju, piše Alo.

Kako kažu ljudi iz njegovog bliskog okruženja, on je ovu vest mirno prihvatio, ali je stavio tačku na dugogodišnje prijateljstvo s Markom, kojem je trebalo da kumuje na venčanju s bivšom devojkom. Prpić se ne bavi skandalom o kojem bruje mediji, ali i ceo grad, posvećen je svom poslu i porodici.

On je odlučio da prekine ćutanje, pa je kroz smeh za domaće medije poručio:

- Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv - našalio se ugledni beogradski ugostitelj, čije prezime, i pored razvoda, glumica i dalje nosi. Devojačko prezime joj je Stević.

Dario nije želeo da o ovoj temi ozbiljno razgovara, pa je sve okrenuo na zabavu. Nije hteo da priča o detaljima.

Podsetimo, glumica je u 5. mesecu trudnoće, a svog sadašnjeg partnera poznaje dugi niz godina. Upoznala ga je preko bivšeg supruga dok su se još zabavljali i on im je bio na svadbi, o čemu svedoče snimci iz emisije Paparaco lov. Tada je bio jedan od veselijih gostiju, radovao se Anđelkinoj i Dariovoj sreći, i ne sluteći da će godinama kasnije biti s njom u vezi.

Anđelka je i ranije na Instagramu objavljivala fotografije na kojima se nalazi njen sadašnji partner, ali niko nije posumnjao da između njih ima nešto. Čak ni kada je bio jedna od zvanica na večeri koju je upriličila u oktobru povodom svog 38. rođendana. Tada je tek nekolicina njihovih prijatelja znalo da su u vezi i da će se ostvariti u ulozi roditelja. Jedan od gostiju je i postavio fotografiju na svoj profil na Instagramu na kojoj su glumica i njen izabranik nasmejani.

Inače, da je Anđelka trudna s njegovim najboljim drugom, Prpić je saznao od veoma bliske osobe, te je odmah poverovao u istinitost informacije. Bivša žena je to od njega krila. Najpre je bio u šoku, ali je kasnije prihvatio.

Autor: Alo

#Anđelka

#Anđelka Prpić

#DARIO PRPIĆ

#bivši drug

#kum

#marko ž

#prpić

#trudnoća