Crno-beli imali veliku podršku navijača

Košarkaši Partizana ostvarili su važnu pobedu u ABA ligi na gostovanju u Laktašima gde su uz pomoć velikog broja navijača savladali Igokeu rezultatom 85:96.

Crno-beli su se tako vratili na pobednički kolosek nakon 2 velike pobede u Evroligi, nastavili su pobednički ritam i u regionalnom takmičenju.

View this post on Instagram

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

IZVOR: IG / @partizanbc

Trener Partizana Željko Obradović nakon pobede je izjavio:

- Želim da istaknem neverovatan ambijent u sali u Laktšima i želim da se zahvalim svim navijačima Partizana koji su ponovo napunili salu i napravili fantastičnu atmosferu. Mislim da su imali prilike da uživaju u veoma lepoj košarkaškoj utakmici. Bez obrzira što smo mi imali izuzetno dobre periode igre, Igokea je sve vreme pokušavala da se vraća i uspevali su u tome. Tim koji ima karakter. Znam da mom kolegi nije lako, da ima dosta povređenih igrača i nije mogao da radi čak pet na pet i mislim da zalužuju sve čestitke za utakmicu koju su igrali večeras. Takođe želim da čestitam mom timu, veoma važna pobeda za nas. Kad se lomila utakmica imali smo dobra rešenja u napadu, takođe i odbrambeno - rekao je trener crno-belih.

U redovima Partizana najefikasniji su bili kapiten Kevin Panter i Džejms Naneli sa 18 poena, zatim Matijas Lesor sa 14 poena, Uroš Trifunović postigao je 12, dok je Zek Ledej ubacio 10.

Autor: redportal.rs

#Pobeda

#igokea

#partizan

#zeljko obradovic