Pevač se pre 10 godine suočio s dijagnozom Parkinsonove bolesti.

Sedamdesetčetvorogodišnji pevač benda Black Sabbath Ozi Ozborn uslikan je kako ne može da se kreće, a njegov asistent mu je uvek pri ruci.

Legendarni muzičar ove sedmice je snimljen u jednoj prodavnici u Los Anđelesu gde je uz pomoć svog asistenta obavljao kupovinu, a tom prilikom snimili su ga paparaci.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Pevač se pre 10 godine suočio s dijagnozom Parkinsonove bolesti i dugo vremena je tu informaciju držao u tajnosti, a prvi put je o tome govorio pre 3 godine.

- Samo želim da se vratim na pozornicu. Moram se vratiti na pozornicu. Izluđuje me to što nisam u stanju biti na pozornici. Ne mogu se opustiti. Uvek moram nešto da radim. Mislim, mogao bih reći da prekidamo s nastupima, ali ne mogu prestati. Ništa nije bolje od dobre svirke i ništa nije bolje od loše svirke, jer zbog loše svirke poželite odraditi dobru svirku, bolju nego pre. Sjajna svirka bolja je od bilo kakvog seksa ili droge. Nema se s čime uporediti - rekao je nedavno u intervju za Yahoo.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

- I odjednom, kad sam napunio 70 godina problemi su se zaredali jedan za drugim. Ovo je najduže bolovanje u životu - rekao je Ozi.

Za njegove probleme s hodanjem kaže kako nije kriva samo Parkinsonova bolest već i jedan pad u kojem je povredio kičmu i morao je na operaciju koja nije dobro odrađena i to je samo pogoršalo njegovo stanje.

Autor: redportal.rs

#Ozi Ozborn

#Parkinsonova bolest

#Prodavnica

#black sabath

#bolest

#hod

#pevač