Kriza na Kosovu i Metohiji se nastavlja

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas na Kopaoniku pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice MUP i 72. specijalne brigade Vojske Srbije, da će predsednik i državno rukovodstvo učiniti sve da sačuvaju mir i stabilnost, ali da se Srbija neće uplašiti Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel.

- Vidim u vašim očima svu hrabrost, spremnost, vidim i obučenost, vidim i opremljenost. Siguran sam da dok ste vi ovde naša lepa Srbija ne treba da brine ni od kakve vrste terorizma, ekstremizma, separatizma. Srbija je ponosna na vas, jer vidi da je svaki naš građanin bezbedan i zaštićen - naglasio je ministar.

- Predsednik i državno rukovodstvo će učiniti sve da sačuvamo mir i stabilnost, ali nećemo da se uplašimo od Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel. Zato vas molim da svom snagom radite na vašoj obuci, na vašoj opremljenosti, da bi našu majku Srbiju sačuvali u budućnosti - poručio je ministar Gašić pripadnicima specijalnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije, koji se nalaze na zajedničkoj vežbi.

Autor: Pink.rs

#Kosovo i Metohija

#bratislav gasic

#policija

#vojska