Sumirao prethodnu nedelju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske veoma naporne nedelje koja je na izmaku, ali i istakao nadu u još uspešniju narednu godinu za sve naše građane.

- Samo nas jedna nedelja deli od nove, nadamo se još bolje i još uspešnije godine za sve naše građane. Nedelja za nama bila je ispunjena tugom zbog smrti našeg Siniše Mihajlovića, a opet nas i podsetila na svu radosti koju nam je veliki Miha, svojom majstorskom igrom, doneo u prethodnim decenijama.

Naš narod sa Kosova i Metohije je svetog Nikolu proslavio na barikadama, istrajan u želji da živi kao i sav drugi civilizovani svet – slobodno, čuvajući živote i perspektivu svoje dece. O tome sam tokom nedelje razgovarao i sa potredsednicom Vlade i ministarkom spoljnih poslova Republike Slovenije i admiralom NATO.

Mi nastavljamo da radimo na modernizaciji Srbije, u čemu nam pomažu i iskreni prijatelji naše zemlje. Tako sam se u Azerbejdžanu sastao sa predsednikom Ilhamom Alijevim sa kojim sam razgovarao o širenju već postojeće i stvaranju novih vidova saradnje. Nastavljamo da se borimo za što bolji život svih naših građana i sigurnu budućnost naše dece. Živela Srbija! - napisao je Vučić na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

IZVOR: IG / buducnostsrbijeav

Autor: Redportal

#Predsednik

#Srbija

#Vučić