za sedam godina 1.400.000.000 EVRA

kako prenosi portal Mondo, Kristijano Ronaldo preći u Al Nasr, a sada su objavili i nove detalje ugovora iskusnog portugalskog fudbalera sa Saudijcima. Navodno će on potpisati ugovor do 2030. godine, što bi značiloi da bi praktično sedam godina bio vezan za Al Nasr. 

Ipak, ugovorom je predviđeno da on u naredne dve i po sezone nosi dres Al Nasra, a da onda od juna 2025. do juna 2030. godine bude ambasador Saudijske Arabije i njihove kandidature za održavanje Svetskog prvenstva 2030. zajedno sa Egiptom i Grčkom.

Navodno je u prethodne dve nedelje napadač odugovlačio i čekao druge ponude, ali pošto ih nije dobio sada je spreman da potpiše ugovor sa Al Nasrom i to na mnogo duži period nego što se mislilo. Već je Al Nasr krenuo da traži novi klub trojici svojih fudbalera kako bi oslobodio prostor za Kristijanovu platu od neverovatnih 200.000.000 evra godišnje!

Još je neverovatnija činjenica da će Kristijano posle tih dve i po godine fudbala dobijati još veći novac kako bi pomogao da Saudijska Arabija dobije Mundijal. Sponzorski ugovor sa ovom državom ima i Lionel Mesi i šuška se da je i on plaćen da lobira da Saudijci dobiju organizaciju Mundijala

Do 2030. ima dosta vremena, a ostaje da se vidi da li će ovaj ugovor zaista biti ozvaničen u danima koji predstoje. 

Autor: Mondo.rs

#2030.

#Mundijal

#Sport

#al nasr

#fudbal

#kristijano ronaldo

#milijardu evra

#milijardu i 400 miliona evra

#najveći ugovor

#neverovatno

#saudijska arabija