To je odgovor na pesmu Adio amore, koju je Laća pisao u nekim svojim lošim stanjima. 😔

Pevačica Ana Nikolić otkrila je detalje odnosa sa pokojnim Laćom i Marinom, kao i to kako su njih dvoje, majka i sin, komunicirali.

- Pesma Perspektive, možda kada je svesna da umire, jako se loše oseća, ona piše tekst, koji ja dobijam u autu kada krećem za Skoplje i ja pokažem Laći i počinjemo da plačemo u kolima na pumpi. Suza suzu stiže. Možda taj tekst ima najjaču težinu. Možda mnogi ne znaju, to je odgovor na pesmu Adio amore, koje je Laća pisao u nekim svojim lošim stanjima. Tako su mama i sin razgovarali - rekla je Ana Nikolić za Pink.rs.

Perspektive

- Život je za žive, žive. Ne znam više ni šta to znači. Ubila sam perspektive, zato me se već jednom otkači. Život je za žive, žive. Gde se ovde svetlo pali? Ubila sam perspektive. Mama, volim te, za mnom ne žali.

IZVOR: YT / Two Louder TV

Adio amore

Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama. Da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi "Da, dobro sam ja". Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam. Dok iz ruke mi pada, čaša kristala što se lomi, lomi kô mi. Adio amore, još volim te jako Iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim tad rušim se ja.

IZVOR: YT / Balkaton Gang

Autor: Pink.rs

#ADIO AMORE

#Ana Nikolić

#Marina Tucaković

#PERSPEKTIVE

#milan radulović laća