"POKAZAĆU IM JA"

Kako prenosi portal Pink, u Zadruzi je došlo do žestokog verbalnog okršaja između Predraga Lazića Pece i Filiipa Cara. Oglasila se Lazićeva majka, Julijana Juca Lazić, koja je dala svoj sud o ovom nemilom događaju.

Lazićeva majka odlučila je da potraži pravdu na sudu i krivično goni Filipa Cara, zbog kontinuiranih uvreda upućenih njenom sinu Predragu. Julijana je istakla da duži vremenski period oseća nelagodu tokom čestih sukoba Cara sa njenim mezimcima Pecom i Necom.

Peca ne dira Filipa, dok Car konstantno traži razlog da ga uvredi. Nema na koga, pa mora na Pecu. Spremam se, idem kod advokata i pokrećem proces protiv Filipa, krivičnu prijavu. Car je skupio grupu ljudi koja se urotila protiv mog sina, Miljan i onaj robijaš Bojan su članovi te famozne ekipe. Ne želim da moje dete trpi torturu od strane takvih ljudi. Filipa pogađa istina koju Peca govori, zato ga i iritira. Volela bih da uđem, da pokažem Caru šta je Smederevo i Skobalj. Peca njemu nije pominjao Crikvenicu, s toga on nema pravo da mu zadire u njegovo mesto rođenja.

Autor: pink.rs

#Filip Car

#Julijana Juca Lazić

#Lazić

#Neca

#Peca

#ZADRUGA

#filip

#majka

#nemanja

#osveta

#sud

#tužba