Slovenka kaže da ne može da dočeka da svojoj ćerki za Novu godinu očita bukvicu pred svima.

Slovenka Nikolić, majka Aleksandre Nikolić, ne može da veruje da je njena ćerka rano juče imala seks sa Filipom Carem u Zadruzi.

Naime, ona to još uvek nije videla, a bila je zatečena kada je o tome saznala.

- Nemam snage više da pričam, ne mogu. Doveli su me do dna, totalno su me pokopali! Ko imao seks?! Dajte, nemojte da me zaj*bavate?! -izajvila je Slovenka za Pink.rs.

- Ostvario je Car svoj cilj, šta više da kažem? Ne mogu više ni reč da izustim! Ja ne mogu ovo... Bolje da sam mrtva! Da me Bog uzme bila bih najsrećnija!

Slovenka za Pink.rs kaže da ne može da dočeka da svojoj ćerki za Novu godinu, ukoliko Veliki šef bude organizovao posetu zadrugarima, očita bukvicu pred svima.

- Znam šta ću Aleksandri reći, Caru neću pružiti ruku, ni njemu ni nikom drugom. Nju da mogu da išamaram, bilo bi najlakše! Zaljubila se, vidite da ona ne zna šta više da radi. Ona misli da se i on zaljubio... Jeste, zaljubio se, kako da nije. Sluđena devojka... Mogla je da bude dama do kraja, da se izbori, da bude ono što jeste, a ne da svako sada ispira usta sa njom - poručila je ona za Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Filip Car

#aleks

#seks

#slovenka nikolić