Mnogi pisci potpisivali svoje knjige

I ovoga puta od 9. do 11. decembra važili su veliki popusti do 40% na knjige u izdanju Lagune, drugih izdavača, na sjajan gift program u knjižarama i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, a družili smo se i sa mnogobrojnim piscima koji su potpisivali svoje knjige i razgovarali sa čitaocima 📚📜📘.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Najčitanija knjiga manifestacije je Strelac Paula Koelja, u kojoj nas podseća da su naši postupci neraskidivo povezani sa treptajima duše i da život obeležen strahom od odbacivanja ili poraza nije vredan življenja.

Evo i top-liste 20 najtraženijih naslova u Noći knjige 👇🏻👇🏻👇🏻

STRELAC Paulo Koeljo; POBEDNICI Fredrik Bakman; ODAKLE SAM BILA, VIŠE NISAM Dejan Tiago-Stanković; MALA ITALIJANKA Lusinda Rajli; LAKU NOĆ, PUNPINE 1 Inio Asano; DETE U TEBI MORA DA PRONAĐE SVOJ ZAVIČAJ Štefani Štal; NE SAMO ZA BOŽIĆ Natali Koks; DOKTOR D. Goran Marković; BARBAROSA Džonatan Dimblbi; ISKRE NALIK ZVEZDAMA Nadija Hašimi; SREĆA JE PITI ČAJ S TOBOM Mamen Sančes; NEBESKA DVORIŠTA vladika Grigorije; ĐAVO UVEK NOSI CRNO L. Dž. Šen; ESTORIL Dejan Tiago-Stanković; SEMPER IDEM Đorđe Lebović; IKONOSTAS Goran Petrović; NOVIH 147 PRIČA IZ ZANIMLJIVE ISTORIJE SRBA Momčilo Petrović; SREĆNA NOVA GODINA Malin Sten; ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA Ante Tomić; PAPIR Goran Petrović.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Kada je reč o knjigama za decu, najtraženije su bile: Tajne dedinog kofera Bojana Ljubenovića, Bajke: prvih sedam Uroša Petrovića i sjajno izdanje 20 izuzetnih devojčica koje su promenile svet.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Autor: redportal.rs

#Delfi

#Laguna

#bookish

#noć knjige

#top-lista