Poruka u žaru euforije 🤘⚡🤘

Kako prenosi portal Mondo, Reprezentacija Argentine je u finalu Mundijala i više od 45 miliona ljudi je u euforiji zbog toga! Radost zbog pobede nad reprezentacijom Hrvatske izazvala je mnogo emocija kod svakog Argentinca - selektor je zaplakao već na terenu, a Lionel Mesi opsovao na Instagramu (u međuvremenu je izmenio poruku).

Jedan od najboljih igrača svih vremena podelio je nekoliko fotografija sa meča na svom profilu, uz poruku svima koji su verovali u njega i saigrače. Turnir je počeo loše, porazom od Saudijske Arabije (2:1), ali je Mesi povukao grupu igrača kojoj je kapiten i za sada ispunjavaju očekivanja navijača koji čekaju svetsku titulu još od Maradoninog vremena i turnira 1986. godine. Zbog podrške koju dobijaju, Mesi se zahvalio navijačima.

"Vratili smo se i smogli snage da odigramo još jednu sjajnu utakmicu. Hvala puno svima koji su verovali ovoj grupi! Idemo, Argentino, JEBOTE!"
View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

IZVOR: Instagram / Leomessi

Ispod ove poruke odmah su se javili i Mesijevi saigrači iz nacionalnog tima. Objavu su komentarisali Anhel Di Marija, Lisandro Martinez, Rodrigo De Pol, Hulijan Alvarez, Alhandro "Papu" Gomez, Emilijano Martinez, Paulo Dibala, povređeni Đovani Lo Selso, ali i neki bivši saigrači poput Ezekijela Lavecija, Marka Bartre, Karlosa Pujola, Deka, Đerara Deulofeua itd.

Autor: Mondo.rs

#3:0

#Argentina

#Finale

#Hrvatska

#Mesi

#Mundijal

#Pobeda

#Psovka

#borba

#leo mesi

#lionel mesi

#polufinale

#svetsko prvenstvo