Kako bi vam dan bio lepši, uspešniji i pun energije potrebno je da se probudite, naspavani, sveži, ali i da početku jutra dioprinesete neke od ovih saveta.

1. Probudite se ranije nego što treba - i to malo vremena je veoma važno. Možete ga iskoristiti samo za sebe. Možete u tom periodu da uradite par vežbi, koje će vam pomoći da zdravo počnete svoj dan ili možete da pročitate nekoliko strana vaše omiljene knjige.

2. Ukoliko ste osoba koja praktikuje jutarnje tuširanje, dobro bi bilo da pre tuširanje uradite piling tela. To vam neće pomoći samo da se otarasite izumrlih delova vaše kože, ali će vas i brže razbuditi. Ovaj korak će pomoći vašoj koži da bude čvršća i glatka.

3. Umočite mali peškir u toplu vodu i na kratko ga stavite na lice. Zatim lice očistite vašim omiljenim tonikom.

4. Pomešajte dve kafene kašičice vode sa dve kašike šećera i tako napravite jutarnji piling. Stavite ga na lice i nežno masirajte par minuta. Lice zatim isperite hladnom vodom.

5. Ne zaboravite da pružite svojoj koži dovoljnu hidrataciju sa vašom dnevnom kremom.

6. Organizujte stvari. U svojoj torbi bi trebalo da imate sve što vam je potrebno za šminkanje. Time ćete uštedeti vreme i te najbitnije stvari ćete uvek odrađivati na vreme.

7. I ono glavno - zakoračite tom ispravnom nogom iz kreveta i nemojte zaboraviti da se nasmejete. Sa osmehom će vaš dan biti uspešniji.

Autor: Magazin Novosti

#Sreća

#buđenje

#jutro

#radost