Portugalac u Torino a Srbin u Madrid

Kako prenosi portal Mondo, Dušan Vlahović se posle Mundijala u Kataru vratio u Juventus koji je posle smene kompletnog rukovodstva obezglavljen, ali je sva prilika da neće dugo ostati u Torinu. Posle samo godinu dana u dresu stare dame mogao bi da bude početna tačka potpune rekonstrukcije. 

Mnogi klubovi se interesuju za njega, ali sada Kalčomerkato donosi informaciju da Juventus ne želi da za njega dobije novac već drugog igrača. Plan je trampa sa Atletiko Madridom u kojoj bi Vlahović otišao na Vanda Metropolitano, a u Torino bi stigao Žoao Feliks.

Portugalac je za ogroman novac došao u Madrid, ali se nikako nije uklopio u sistem Dijega Simeonea i kako klub tako i igrač već duže vreme pokušavaju da se rastanu. 

Vlahović ima ugovor sa Juventusom do leta 2026. godine, ali se praktično od njegovog dolaska u Torino govori o tome da je Juve spreman da ga pošalje u neki drugi klub. Prvo se pričalo da žele da ga unovče i zarade na njemu, a sada izgleda da hoće da dovedu Feliksa za koga misle da je veći potencijal.

Autor: Mondo.rs

#Evropa

#Sušan Vlahović

#Torino

#Transfer

#atletiko madrid

#fudbal

#juve

#juventus

#madrid

#vlahović