Stolica dolazi sa zamenljivom baterijom koja nudi domet od oko 12 km sa jednim punjenjem.

Tim Volksvagen dizajnera i inženjera razvio je kancelarijsku stolicu visoke tehnologije koju možete voziti maksimalnom brzinom od 20 km/h.

Većina visokotehnoloških kancelarijskih stolica su ili jednostavno vodootporne ili otporne na mrlje, ili su dizajnirane po višim standardima u smislu ergonomije. Nemački proizvođač automobila dizajnirao je i napravio kancelarijsku stolicu sa ugrađenim motorom i kontrolama, omogućavajući korisniku da je vozi maksimalnom brzinom od 20 km/h. I to je samo jedna od ludih karakteristika ugrađenih u ovaj jedinstveni komad kancelarijskog nameštaja.

Foto: Volkswagen/Volkswagen

Glavni cilj ovog projekta bio je da što više karakteristika koje se nalaze u pravom Volksvagen automobilu implementira u kancelarijsku stolicu. Ne samo da su uspeli da stave stvarne kontrole motora i vožnje, već i sigurnosni pojas, trubu, ugrađene zvučnike, pa čak i male felge za točkove stolice.

Futuristička kancelarijska stolica takođe dolazi sa senzorima za sprečavanje sudara od 360 stepeni, rezervnom kamerom, ekranom osetljivim na dodir, farovima ugrađenim u naslone za ruke, LED svetlima za zabavu, USB punjenjem, malim džepom za čuvanje dokumenata i VV logom ušivenim u naslon za glavu.

Volksvagen tvrdi da kancelarijska stolica dolazi sa zamenljivom baterijom koja nudi domet od oko 12 km sa jednim punjenjem.

IZVOR: YT / Volkswagen Nyttekjøretøy

Autor: redportal.rs

#Volksvagen

#Volksvagen kancelarijska stolica

#brzina

#kancelarijska stolica