Ovu bolest je nasledila od svoje mame.

Pop pevačica Tijana Dapčević imala je ozbiljne zdravstvene probleme zbog proširenih vena, koje je na kraju morala i da operiše.

- Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao "Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš" - objasnila je pevačica, pa dodala da je jedino rešenje bila operacija.

Foto: Instagram.com/tijana.dapcevic

Ovu bolest je nasledila od svoje mame.

- U šali volim da kažem "Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama" - našalila se pevačica.

Intervencija je završena pod lokalnom anestezijom.

- Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje - zaključila je Tijana za Story.

Autor: Story

#Tijana Dapčević

#Vene

#operacija