Otkrio koji poznati muzičari postaju učesnici takmičenja

Direktor i vlasnik TV Pink Željko Mitrović je sinoć učesnicima Prvog benda Srbije izneo promene koje će biti uvedene.

Dosadašnji deo takmičenja nazvao je periodom adaptacije i upoznavanja takmičara, dok od danas počinje pravo takmičenje.

Imam 70 različitih TV kanala, ali ovaj mi je posebno značajan i posebno drag, jer sam ja ponikao iz rokenrola. I moja obaveza je bila da napravim jedan šou koji afirmiše mlade i talentovane ljude koje zanima pop i rok muzika, ali i fank, fjužn, džez rok, rep, trep, pank i svi ostali pravci.

Obećao je da će u narednom periodu takmičari biti motivisani da se bave pravcima koji do sada nisu bili zastupljeni. Dodao je i da među novim takmičarima neće biti samo neafirmisani i nepoznati muzičari, te da će se među učesnicima naći Ivan Gavrilović, Tanja Jovićević i Milić Vukašinović koji će imati svoj bend.

Bendovi će biti formirani u ponedeljak, a u tom sastavu i pod tim imenom ostaće narednih 12 nedelja, odnosno do kraja takmičenja, kako bi publika mogla da zapamti sve bendove i odabere favorite.

Dvanaest nedelja nije tako dug period, ali nije ni mali. Dvanaest nedelja podrazumeva da ćete moći, praktično, da snimite 12 autorskih pesama, što je zapravo ceo jedan album. Tako da neki od njih imaju i ambicije da ovde snime svoj album. To naravno nije nemoguće i zavisi od kreativnih sposobnosti svih zajedno.

Ukazao je takmičarima da se publika najviše žali na njihovu neaktivnost preko većeg dela dana i posavetovao ih da se pri glasanju ne gleda samo ko je najbolji muzičar, već i ko je kakav čovek.

Umesto dosadašnjih dnevnih nastupa, takmičari će imati 6 dana da pripreme jedan nedeljni nastup, na kojem će izdvoditi po dve pesme, od kojih je jedna autorska.

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / @zeljkomitrovic

Autor: redportal.rs

#Insta TV

#InstaTV

#Prvi bend Srbije

#Žeks

#Željko Mitrović

#Žex