Nova organizacija saobraćaja na snazi od 1. decembra

Trase linija javnog prevoza u naselju Zemun polje 708 i 709 menjaju se od 1. decembra, u skladu sa novom organizacijom saobraćaja, prenosi portal Beoinfo pozivajući se na Sekretarijat za javni prevoz.

Autobuske linije 708 - Novi Beograd (Blok 70A) - Zemun polje i 709 - Zemun (Novi grad) - Zemun polje saobraćaće iz Kurirske ulice preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10 do Batajničkog druma 17. deo, Batajničkim drumom 17. deo i dalje preko Ulice Jurija Rakitina do Zemun polja.

Novom organizacijom linija u naselju Zemun polje i dalje je omogućena veza stanovnika naselja Plavi horizonti i Školsko dobro sa Zemun poljem preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10, a takođe sa linijama BG voza preko novoizgrađenih železničkih stanica Zemun, Zemun polje i Kamendin (preko linije 709).

Kako se navodi, nova organizacije saobraćaja stupa na snagu jer je završena rekonstrukcije pruge Beograd (centar) - Stara Pazova - Novi Sad, u okviru koje je izgrađen nadvožnjak iznad pruge i ukinut pružni prelaz sa Ulicom Jurija Rakitina, a na zahtev meštana.

Autor: Fonet

#708

#709

#autobus

#izmene

#linije