Večeras startuje poslednje kolo grupne faze

Grupna faza Lige šampiona ulazi u ciljnu ravninu, klubovi se večeras i sutra bore za mesta koja vode u narednu fazu takmičenja. A ima onih koji će se odmarati, jer su svoje karte za prolaz dalje već obezbedili.

Grupa F, Dortmund dočekuje Zenit, koji nema rezultatske aspiracije, dok Nemci žele čelno mesto u grupi. U Rimu se igra utakmica za prolazak dalje, Lacio dočekuje Klub Briž. Ove utakmice na programu su od 18.55 č.

Grupa G, Barselona dočekuje Juventus. Biće to novi duel Mesija i Ronalda. U Ukrajini Dinamo dočekuje Ferencvaroš u borbi za 3. mesto koje vodi u Ligu Evrope. Dinamo je blagi favorit, ali lopta je okrugla.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Grupa E, Čelsi dočekuje Krasnodar, a pobedom protiv Sevilje Čelsi je obezbedio čelno mesto u grupi, dok Krasnodar želi u Ligu Evrope i veoma je blizu ostvarenja cilja. Ren dočekuje Sevilju, koja ne može ni gore, a ni dole.

Grupa H, najatraktivnija grupa Lige šampiona! PSG, Junajted i Lajpcig imaju po 9 bodova. PSG dočekuje Bašakšehir i ima najbolju poziciju pred početak poslednje kola. Lajpcig dočekuje Mančester junajted i to će biti borba za prolaz dalje. Tri tima su u igri za prolaz dalje, a samo dva mesta na raspolaganju. Jedno je sigurno, večeras će se sve znati.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona