On me primorava da se pomirimo

Tanja Savić je pokušala da odnose izgladi sa suprugom zarad dece, ali je on njen gest iskoristio da medijima kaže da je njihov razvod samo farsa i marketinški trik.

Blizak prijatelj pevačice je otkrio da je Tanja očajna već danima. Pored sve muke koje ona trenutno ima, njen suprug je prisiljava da mu se vrati. Vrši psihičku torturu nad njom, zabranjuje joj kontakt sa porodicom, podsmeva joj se i govori ako se ne pomiri sa njim, da nikad više neće moći da otputuje u Australiju. Zbog svih ucena i torture, Tanja je rešila da bude ljubazna sa Dušanom, ali on je sve to samo iskoristio, iako mu je ona naglasila da do pomirenja neće doći.

Foto: Pink.rs

Upravo to Dušan je iskoristio kako bi joj se osvetio, pa je njihove prepiske u kojima je Tanja pisala da joj nedostaju njeni najmiliji i da jedva čeka da ih zagrli, on je to dao u javnost. Onda je počela hajka na pevačicu od strane njenih fanova, koji su joj putem Instagrama slali poruke uvredljivog sadržaja jer su se smatrali izdanim pošto su joj davali podršku prethodnih meseci.

Foto: Pink.rs

Ovaj potez je Dušan očigleno napravio kako bi joj pokvario sve planove, te kako bi joj ljudi u regionu okrenuli leđa i odbacili od sebe, uključujući advokate i ljude iz Australije. koji su spremni da joj pomognu.

Autor: redportal.rs

#dusan

#pevacica

#pink

#tanjasavic