Fudbaler iz Srbije pokušao da ubije svog "prijatelja"

Kako prenosi portal Mondo, Dušan Čelar (26), srpski fudbaler, inače sin bivšeg fudbalera i fudbalskog agenta Gorana Čelara, sumnjiči se da je u petak u Banjaluci pokušao da ubije vršnjaka, takođe sportistu, Miloša Č. (26). Fudbaleri su igrali igrice u stanu i među njima je najpre izbila svađa, koja je kulminirala u tuču. Čelar, kog je navodno pošto se iz Rumunije vratio da igra za Krupu, u stan primio Čudić, dohvatio je nož i drugu zario sečivo u vrat i plećku.

Iz Policijske uprave Banjaluka nadležnoj policijskoj stanici je u petak oko 23 časa prijavljeno da je u porodičnoj kući u Banjaluci došlo do međusobne tuče između dve osobe kao i da je mladić nožem naneo telesne povrede oštećenom. kako prenose mediji:

Mladić koji je u petak povređen nožem u Banjaluci je fudbaler Miloš Čudić, koji igra za Ljubić iz Prnjavora, a za pokušaj njegovog ubistva osumnjičen je Dušan Čelar (26), njegov dobar drugar, koji je ranije bio fudbaler Krupe. Njih dvojica nekada su bili i cimeri.

Navodno, u međusobnom obračunu povređena su oba mladića i lekari su pomoć ukazivali i Čelaru i Čudiću.

Nije poznato šta je bio okidač da se, inače, dobri drugovi, fizički sukobe niti da li su te noći bili pod dejstvom alkohola. Deblji kraj izvukao je Čudić koji je zadobio povrede nožem na više mesta, odnosno po vratu i lopatici. Te povrede nisu opasne po život i nakon lekarskog zbrinjavanja, pušten je na kućno lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama, fudbaleri su se upoznali u Beogradu i postali dobri drugari. Čelar je, navodno, čak živeo neko vreme kod Čudića, dok je igrao u Banjaluci. Nedavno je, navodno, raskinuo ugovor sa fudbalskim klubom.

Autor: Mondo.rs

#BANJALUKA

#Srbija

#Srpski

#fudbal

#fudbaler

#fudbaleri

#igali igrice

#nož

#prijatelji

#zario