Izbačena zvezda Reala 😮

Kako prenosi portal Mondo, kako Svetsko prvenstvo odmiče, mi sve više sa nestrpljenjem očekujemo meč Brazila i Srbije! Naš tim u četvrtak od 20 časova igra protiv Selesaa i tada će početi mundijalsko putovanje za ekipu Dragana Stojkovića Piksija, a već sada je procurio sastav Brazila za ovaj meč!

Najavljivalo se svašta, jedni su očekivali prinudno rešenje u vidu Edera Militaoa na desnom beku, drugi su očekivali da će Vinisijus biti žrtvovan kako bi se stvorio jači bedem pred napadačima Srbije, ali ništa od toga se nije ostvarilo.

Najveće pitanje, a to je ko će igrati po bokovima je po jednom od najvećih brazilskih medija Globu rešeno! Desno će protiv Srbije startovati Danilo koji je ove sezone uglavnom u Juventusu igrao kao desni štoper u formaciji sa tri igrača pozadi, a levo će igrati njegov kolega iz Juventusa Aleks Sandro. Da li je plan da igrači koji dobro poznaju Dušana Vlahovića zarobe našeg napadača, videćemo.

Na golu se očekuje Alison, a u centru odbrane iskusni Tijago Silva i Markinjoš, što je prilično iznenađenje jer je Eder Militao već dugo u sjajnoj formi. 

Vezni red bi trebalo da čine defanzivni Kazemiro i Paketa koji je uglavnom u karijeri igrao ofanzivnije i tu bi moglo da duva defanzivno za Titeov tim. U napadu, kao što je Brazil i igrao u prethodnom periodu.

Nejmar bi trebalo da bude desetka, po krilima će napadati Vinisijus i Rafinja, a iako ima pregršt odličnih napadača Tite se odlučio za lažnu devetku u vidu Ričarlisona! To bi na kraju trebalo da izgleda ovako: Alison – Aleks Sandro, Tijago Silva, Markinjoš, Danilo – Kazemiro, Paketa – Rafinja, Nejmar, Vinisijus - Ričarlison.

Autor: Mondo.rs

#20. časova

#Brazil

#Srbija

#dragan stojković

#fudbal

#meč

#orlovi

#piksi

#reprezentacija

#srbije

#svetsko prvenstvo

#utakmica

#četvrtak