Jedna od devojki maloletna...

Kako prenosi portal Mondo, policija u Španiji je uhapsila petoricu muškaraca među kojima su dva državljana Velike Britanije zbog postojanja osnovane sumnje da su oteli dve devojke, piše britanski Dejli Mejl. Jedna devojka je poreklom iz Engleske i ona je maloletna (16), dok je druga iz Litvanije i ona ima dvadeset godina. Njih dve su pronađene u kući u Kosta de Solu, a u kući je pronađeno i vatreno oružje.

Njih dve su pozvale policiju kada su shvatile da su oteta i da su zadržane u kući muškaraca protiv svoje volje. Maloletna devojka je pronađena bez odeće. Bila je umotana u ćebe. Nakon hapšenja njihovih otmičara, obe devojke su prebačene u bolnicu.

Maloletna devojka iz Engleske je ispričala policiji da je bila na žurci u noćnom klubu i setila se da je ušla u automobil sa dvojicom muškaraca. To je sve čega se setila. Devojka iz Litvanije je ispričala da je pored svog kreveta pronašla automatsku pušku Tompson. I ona je bila gola kada se probudila. Ni ona se ne seća ničega osim odlaska u drugi lokal nakon ulaska u automobila sa dvojicom muškarca. Pretpostavlja se da su dve devojke drogirane i da zbog toga imaju amneziju. Istraga je u toku.

Autor: Mondo.rs

#Engleska

#Litvanija

#Velika Britanija

#dejli mejl

#horor

#maloletnica

#otmica

#pet muškaraca

#probudile

#provod

#se gole

#sve devojke

#Španija