U interesu dalje istrage, imena ostalih aktera teške saobraćajne nesreće, nisu saopštena.

Bračni par Đurić, pedesetčetvorogodišnji Drago i njegova tri godine mlađa supruga Jela iz sela Melenci, tragično su izgubili živote u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros 13. novembra u ranim jutarnjim časovima, u 5.10 h, kako je saopštila zrenjaninska policija.

Mada zvaničnih informacija vezanih za ovu tešku saobraćajnu nesreću još uvek nema, prema nekim nezvaničnim podacima, na automobil marke "opel" kojim je upravljao Drago Đurić i koji se kretao iz pravca Melenaca prema Zrenjaninu, naleteo je velikom brzinom sivi "reno" iz suprotnog smera, koji je prešao na drugu stranu kolovoza i u punoj brzini gotovo smrskao vozilo u kojem su bili supružnici Đurić, inače poreklom iz Konjica, iz Bosne i Hercegovine, koji su se, u izbegličkom talasu devedesetih, iz Slavonije, gde su bili privremeno, naselili u banatskom selu Melenci.

- Kako čujem, Drago, koji je bio sposoban čovek, majstor svoh zanata, električar, zidar, sa suprugom Jelom krenuo je ranom zorom u manastir Tumane, a planirali su da posete i ćerku Milicu, koja živi i radi u Novom Sadu - priča komšija iz Novoseljačke ulice u Melencima, ili Krive Budže, kako popularno zovu ovaj deo sela.

- Drago je bio veseljak, pun života, vredan i uvek tu za prijatelje, supruga Jela, mirna povučena žena, koja je predano vodila brigu o porodici i naročito ćerki jedinici - dodaje stariji meštanin sela Melenci, koji je, baš kao i brojni okupljeni u centru meštani, u čudu šta se sve i koliko često tragedije dešavaju u ovom, nekada mirnom i pitomom banatskom selu.

Saobraćaj u pravcu Melenci - Zrenjanin, bio je u prekidu nekoliko sati nakon teške saobraćajke, a vozilo opel, tj. njegovi ostaci, vozilom šlep službe, uklonjeni su sa desne strane kolovoza iz pravca Melenaca.

- Nisu imali nikakve šanse, na licu mesta su poginuli, automobil je potpuno smrskan, a šta se i kako dogodilo zaista ne znam - dodaje još jedan stanovnik Melenaca, uz napomenu da je u nesreći učestvovalo i treće vozilo.

U interesu dalje istrage, imena ostalih aktera teške saobraćajne nesreće, nisu saopštena.

Autor: novosti.rs

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#bračni par

#tumane