U suzama uzvikivala da je žensko i da stane

Kako prenosi portal Mondo, ženska radnica dostavljačke kompanije Glovo pretučena je sinoć u Novom Pazaru. Žrtva napada je Nezarina koja je zaposlena kao dostavljačica. Navodi da ne zna koji razlog bi mogao biti uzrok napada na nju.

Kako je žrtva izjavila:

Dok nisam stavila ruke i rekla ‘ja sam žensko, stani‘, on nije prestajao da me udara. Pozvala sam klijenta i on se javio. Bio je privatan broj, nije on poručio već njegova sestra. Ulica je bila malo zamračena, lice mu nisam videla. Kada smo se sreli, rekla sam mu ‘nisam te videla u mraku‘, on je počeo arogantno da mi govori. Ne sećam se šta, ali nakon toga sam dobila jak udarac u facu. Pala sam sa bicikla.

Žrtva je izjavila da nije uputila nikakvu uvredu i da joj nije jasno zašto se poneo tako prema njoj:

Nisam mu rekla ružne reči, uhvatio me za kapu. Nije me prepoznao, dobila sam udarac pesnice u facu. Pala sam sa bicikla.

Nakon što se javila Hitnoj pomoći, poslali su je u hirurško odeljenje da se ustanove povrede koje je zadobila:

Imam jači udarac u glavu, udarac u kuk. Snimala sam ta dva dela, videćemo još... Iskreno, najviše osećam ogorčenost prema našem narodu. Toliku gorčinu da, bi mi bilo lakše da mi je isterao oko nego to što mi je sugrađanin i što bi mi sutra možda mogao biti rod. Ne znam.

Ceo slučaj je prijavljen policiji. Zahvalila se svojim kolegama koji su joj pritekli u pomoć. Napadač je, prema njenim rečima, priveden. Njen kolega je bio pored bolnice izjavio je da ga je Nezrina pozvala i rekla da je doživela neprijatnost. Brzo se stvorilo 20 momaka prema njegovim rečima i svi su stali da joj pomognu. Svi su u šoku zbog napada na Nezrinu.

Autor: Mondo.rs

#Dostavljačica

#Glovo

#Nezarina

#Novi Pazar

#hitna pomoć

#napad

#pretučena