Bivši američki predsednik najavio je "nešto veliko" sledeće nedelje

Bivši američki predsednik Donald Tramp je izjavio da ima veliku i važnu objavu koju će preneti javnosti sledeće nedelje, samo jedan dan pred velike izbore u SAD - koje je on opisao kao krucijalne i kao događaj od koga zavisi spasenje zemlje.

Obraćajući se na skupu u Dejtonu u ponedeljak uveče, Tramp je objavio da će otkriti velike i važne vesti iz svoje kuće u Floridi 15. novembra što je pokrenulo mnoge špekulacije o tome da li Tramp planira da objavi svoju kandidaturu za predsednika SAD:

Ne bih da oduzimam od važnosti nastupajućih i beoma važnih, čak kritičnih, izbora, ali bih da naglasim na najsnažniji mogući način da su to izbori za spas zemlje... Imaću veliku objavu u utorak 15. novembra u Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi.

IZVOR: Twitter / @RSBNetwork

Iako bivši predsednik SAD nije dao nikakve dodatne detalje o svojoj objavi zakazanoj za sledeću nedelju, njegova izjava dolazi nakon izveštaja da bi uskoro mogao da objavi kandidaturu za izbore 2024. godine, dok mnogi navode da Tramp cilj 14. novembar za datum zvanične objave kandidature.

Sudeći prema prethodno navedenim izvorima, Trampov tim planira da održi seriju političkih skupova da promoviše kampanju nakon svoje zvanične objave, međutim mnogi planovi i dalje nisu dovršeni. Sa druge strane, mnogi iznose tvrdnje da je Tramp već zakazao mnoge letove i putne aranžmane da bi krenuo u kampanju.

Bivši Trampov menadžer kampanja Kelajne Konvej pre samo nekoliko dana rekla je reporterima da bivši predsednik još neće davati nikakve izjave i objave da ne bi odvukao pažnju sa izbora u utorak. Ali je na krjau dodala:

Mislim da možemo očekivati da će njegova objava doći uskoro.

Autor: redportal.rs

#2024. izbori

#Izbori

#Novembarski izbori

#Predsednik

#Trap predsednik

#Važna objava

#bivši američki predsednik

#kandidatura

#novembar

#tramp