Emili i Sebastijan podneli su papire za razvod u septembru.

Početkom oktobra Emili Ratajkovski izjavila je da joj razvod od holivudskog producenta teško pao jer je saznala da ju je varao.

- Trenutno osećam svaku emociju koja postoji na ovom svetu. Bes, tugu, sreću, uzbuđenje, radost... Svaki dan je drugačiji. Dobra stvar je što još uvek mogu da osećam razne stvari što je znak da ću biti u redu. Bila bih jako zabrinuta da sam potpuno otupela posle svega što sam prošla - rekla je Ratajkovski za Harper's Bazzar.

Posle razvoda sa Sebastijanom šuškalo se da se Emili viđa sa DJ-em Oracijom Rispom i Bred Pitom, ali ona je demantovala te glasine.

Emili i Sebastijan podneli su papire za razvod u septembru kada je izvor za Page Six rekao da je razlog prevara.

- On je serijski prevarant. Odvratna džukela - rekao je izvor.

Par se dogovorio da će se podjednako biti angažovani oko odrastanja jednogodišnjeg sina Silvestera.

- Nikad u životu nisam imala jasniji cilj nego sada. Na prvom mestu je Silvester i to je to. On me je naučio šta je zapravo važno za mene i šta treba da ga naučim - dodala je Ratajkovski za Harper's Bazar.

Emili Ratajkovski je privukla veliku pažnju prošle godine posle intervjua za magazin Vogue za koji je otkrila da ne želi da vrši rodni pritisak na svog sina, već će ga odgajati tako da sam preuzme rodnu ulogu koju želi: dečaka, devojčice ili koju god da poželi.

- Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planeti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori - rekla je Emili.

Na pitanje novinara da li joj stres održava liniju rekla je da ne preskače i jede kad treba i to je sve.

Autor: redportal.rs

#Razvod

#emili ratajkovski

#sin silveste

#varanje