Antonio Cammarata: Deo na srpskom podseća na trenutke kada sam upoznao nove prijatelje iz Srbije.

MoveBreakers je česko - italijanska grupa i objavila je novi singl i spot. Ova pesma pod nazivom LifeStyle specificna je po tome što u njoj možete čuti srpski jezik.

Tekst pesme je napisan na četiri jezika : italijanski, engleski, česki i srpski. Režiju spota potpisuje srbin Nenad Crnić, a kameru i montažu češki umetnik Karel Sejdl. Ovo je jedini evropski spot u kome ćete čuti srpski jezik.

MoveBreakers je veoma poznat bend u Češkoj. Sviraju po svim prestižnim klubovima po Evropi, a  svoj dolazak u Srbiju najavljuju za iduću godinu. Pevač Antonio Cammarata, profesor nuklearne fizike, od mladih dana druži se sa Srbima i voli Srbe. Ova pesma je dokaz da u Českoj vole Srbe, a čak se i Srbin pojavljuje u spotu i ima epizodnu ulogu.

Pevač Antonio Cammarata je izjavio:

- Svaki stih predstavlja trenutak mog života i želeo sam da trenutak koji sam živeo dočaram što bliže stvarnosti. Zato koristim različite jezike za različite stihove. Deo na srpskom podseća na trenutke kada sam upoznao nove prijatelje iz Srbije i kada sam ih upoznao sa svojim prijateljem sa Sicilije koji je došao u Pariz da me poseti („on je moj pritel iz Vulcano“, Etna). Znam da je to loš prevod na srpski, ali, samo zbog ovoga, to je bio moj loš način da govorim srpski u to vreme. Ipak, ovo je odličan način za povezivanje ljudi! To je naš stil života!

IZVOR: YT / MoveBreakers

Autor: Redportal.rs

#MoveBreakers

#pesma

#srpski jezik