Tokom 4 godine on je prevario 38 žena, a zauzvrat dobio oko 1.000 intimnih fotografija i video-snimaka.

Muškarac u Singapuru osuđen je na 3 godine i 4 meseca zatvora jer je prevario više od 30 žena predstavljajući se na Fejsbuku kao ginekolog kako bi dobio fotografije njihovih genitalija.

Sud je 37-godišnjeg Ooi Chuen Weija iz Malezije proglasio krivim za varanje i lažno predstavljanje. Ooi je koristio lažni Fejsbuk profil kako bi kontaktirao žene.

Potom bi tražio da ispune ankete koje su uključivale pitanja o njihovim genitalijama i seksualnom životu, stoji u sudskim dokumentima u koje je CNN imao uvid.

Tokom 4 godine Malezijac je prevario 38 žena, a zauzvrat dobio oko 1.000 intimnih fotografija i video-snimaka. Ooijeva nedela izašla su na videlo u maju kada ga je žena, koja je posumnjala u njega i shvatila da takav lečnik ne postoji, prijavila policiji.

Policija je potom pretresla Ooijev dom i zaplenila mu uređaje. Tokom policijske istrage priznao je prevaru žena, navodi se u sudskim spisima.

Zamenik javnog tužitelja zatražio je kaznu zatvora od najmanje 3 godine i 8 meseci za Ooija, navodeći veliki broj žrtava i koliko je dugo nastavio sa svojom obmanom.

- Optuženi je proveo pomno osmišljen plan kako bi zadovoljio svoje seksualne želje. Pretvarao se da je lečnica i naveo nekoliko žrtava da pošalju razne kompromitirajuće fotografije i video-zapise na kojima se vide. Zloupotrebio je poverenje javnosti u lečnike i iskoristio je društvene mreže za počinjenje zločina - rekao je zamenik glavnog tužitelja, piše CNN.

Autor: redportal.rs

#ginekolg

#intimne fotografije

#prevara