Ofanziva na šampiona Holandije

Omladinci Crvene zvezde večeras od 18 č. nastavljaju borbu za Ligu šampiona. Omladinski šampion Srbije danas igra prvu utakmicu plej-ofa protiv šampiona Holandije AZ Alkmara.

Izabranici bivšeg igrača Zorana Rendulića su u prethodnom kolu pobedili Omoniju dva puta i tako pokazali da mogu mnogo. Svoj kvalitet su potvrdili na turniru gde im je domaćin bio Real Madrid pobedivši Sporting iz Lisabona čija škola važi za jednu od najboljih u Evropi.

Danas od 18 č. crveno-beli će krenuti u ofanzivu na šampiona Holandije sa prvotimcima Mijatovićem, Lekovićem i Stankovićem! Trener srpskog šampiona Rendulić je rekao:

Čeka nas preozbiljna utakmica, za ove talente možda i najveća i najvažnija u dosadađnjim karijerama. Igramo protiv kluba čija je škola prepoznatljiva, rival je izuzetno kvalitetan na svim nivoima. Činjenica da se protivnički igrači nisu direktno plasirali u Ligu šampiona zahvaljujući prvom timu, već kao šampion Holandije, dovoljno govori o njima. Sigurno su u rangu, ako ne i jači od tima iz Lisabona, sa kojim smo se sastali pre šest dana.

Autor: redportal.rs

#az alkmar

#liga sampiona

#omladinci

#zvezda