Spremite se da budete deo televizijske revolucije kakvu do sada niste videli!

Od ovog petka više ništa neće biti isto jer počinje revolucija televizije kakvu smo do sada poznavali 😎😍! U petak, 28. oktobra, u 18 časova počinje novo muzičko takmičenje Prvi bend Srbije, čime će zvanično početi i emitovanje programa potpuno nove i drugačije televizije na medijskom tržištu Srbije, ali i regiona – Insta TV 🤩🤩🤩. Ovaj TV kanal je prvi interaktivni kanal u Srbiji i predstavlja spoj televizije i društvenih mreža, pružajući mogućnost gledaocima da aktivno učestvuju u programu televizije, ali i da ga kreiraju.

Novi brend, Insta TV, u okviru paketa kablovskih kanala kompanije Pink Media Group je velikim produkcionim, kadrovskim i tehničkim ulaganjima rezultirao novim pristupom kako zabavnom i talent, tako i rijaliti programu, u šta će se gledaocim uveriti kada u petak počne novi talent šou program Prvi bend Srbije, koji će biti okosnica programske šeme Insta TV.

View this post on Instagram

A post shared by Insta Tv (@instatv.rs)

IZVOR: IG / @instatv.rs

Prvi bend Srbije predstavlja prvi televizijski „band camp“ za najtalentovanije muzičare, pevače i plesače 🎵🎶🎵. Na ovom projektu je vlasnik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović sa svojim timom radio skoro 10 godina, sa željom da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, ali i da sve talentovane mlade ljude podstakne da se vrate pop i rok muzici, ali i nekada popularnom sviranju u garažama. Ono što će dodatno popularizovati ovaj projekat jeste interaktivnost – gledaoci će putem kreiranja naloga na društvenim mrežama moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja.

– U petak u 18 časova počinje Insta TV, prvi interaktivni kanal u Srbiji, svi gledaoci na televiziji će moći da gledaju komentare i reakcije učesnika društvenih mreža, a voditelji će moći da reaguju na njih 🤩. Suštinska platforma na kojoj stoji potencijalno visoka gledanost Insta TV jeste jedan šou koji već više godina planiram da realizujem, jedan. Veliki džinovski talent šou, koji će se emitovati 2 puta po 4 meseca godišnje, gde će u velikom muzičkom kampu živeti 36 muzičara, koji svake nedelje nastupaju u 6 grupa od po 6 članova 🎵🎶. Oni će imati radionice, probe i nastupe u našem pozorištu. Svih 7 dana će se spremati za šou, kada će pred publikom svirati i cover i autorsku pesmu, za koju će se glasati. Ideja celog programa je da ponovo formiramo pop i rok muzičku scenu. Pravimo još nekoliko kanala, ali ovo je najambiciozniji i najkomplikovaniji – rekao je Željko Mitrović.
View this post on Instagram

A post shared by Insta Tv (@instatv.rs)

Cilj televizije Insta TV jeste da se mladi vrate televiziji, ali i da se trendi, drugačijim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika 😍. Insta TV donosi transformaciju televizije kakvu poznajemo i konačno objedinjuje digitalni i televizijski svet. Spremite se da budete deo televizijske revolucije kakvu do sada niste videli – Insta TV donosi novu eru televizije! 🥳🥳🥳

Autor: pink.rs

#Insta TV

#Prvi bend Srbije

#Željko Mitrović