Na koncertima, S.A.R.S. beskrajno zabavlja svojom muzikom i nudi nezaboravno iskustvo pravo iz srca Balkana.

Sveže Amputirana Ruka Satriania, ili S.A.R.S., je srpski alternativni pop-rok bendiz Beograda i jedan od najpopularnijih bendova na Balkanu. Bend je svojupopularnost na ovim prostorima krunisao nastupima širom Evrope, uključujućiVeliku Britaniju, Francusku, Nemačku, Austriju, Češku, Švajcarsku i mnoge drugezemlje regiona.

Nakon ogromnog uspeha prve dve turneje u Nemačkoj 2017. i 2018. bend se ove godine vraća u Nemačku! Njihova unikatna mešavina pop roka,regea, bluza i etničke muzike, uz balkanske taktove i provokativne tekstove učinili su ih naširoko poznatim i van granica Srbije. Na koncertima, S.A.R.S. beskrajno zabavlja svojom muzikom i nudi nezaboravno iskustvo pravo iz srca Balkana.

Bend je formiran u martu 2006. dvojac Aleksandar Luković Lukač (olovna gitara) i Dragan Kovačević Žabac (vokal) zajedno sa muzičarima sa veoma različitiminteresovanjima i iskustvima napravili su jedinstven miks stilova. Ostale članove čine: Žarko Kovačević Žare (vokal), Vladimir Popović - Hobbo (vokal), Miloš Kovačević Kriva (bas gitara), Branislav Lučić Beban (udaraljke), Goran Mladenović Japanac (bubnjevi) sa Ivanom Blažević Violina (violina). 

Ulaznice za dešavanja dostupne su u celokupnoj pretprodajnoj mreži kompanije Reservix & ADticket i online www.gibelin.shop. Karte unapred se nude po ceni od 24 € plus takse. Ulaz na samom događaju košta 35 €, ako kapacitet nije iscrpljen. Broj karata je ograničen, stoga se preporučuje kupovina karte unapred!

Datumi:

15. 10. 2022. (Sa) – Logo / Hamburg

16. 10. 2022. (Su) – Das Bett / Frankfurt

17. 10. 2022. (Mo) – Capitol Theater / Dusseldorf

18. 10. 2022. (Tu) – Kulturquartier / Stuttgart

19. 10. 2022. (We) – Luxor / Cologne

20. 10. 2022. (Th) – Backstage / Munich

21. 10. 2022. (Fr) – Lido / Berlin

Autor: Redportal.rs

#Muzika

#Sars

#koncerti