Jović zbog povrede MORAO NAPOLJE

Kako prenosi portal Mondo, nešto više od mesec dana pred početak Svetskog prvenstva, selektor Dragan Stojković dobija loše vesti iz Italije. Srpski napadač Luka Jović povredio se na prvenstvenom meču Fiorentine i Lećea i već posle sedam minuta na terenu morao je da zatraži izmenu. Umesto njega ušao je Artur Kabral, a ta izmena zabrinuće ljubitelje fudbala u Srbiji.

Navodno, Jović ima problema sa mišićem i zbog toga je zatražio da napusti igru, a tek ćemo u narednim satima i danima dobiti detaljnije informacije o stanju u kojem se on nalazi. Ukoliko je povreda lakša, put Luke Jovića u Katar sa nacionalnim timom naše zemlje ne bi trebalo da bude doveden u pitanje jer je prethodnih nedelja golovima u Konferencijskoj ligi pokazao da bi uskoro mogao da se vrati u staru formu.

Ukoliko se to desi, Jović će biti ozbiljan konkurent Aleksandru Mitroviću i Dušanu Vlahoviću koji za sada imaju prednost u samom špicu napada. Vlahović rešeta u dresu Juventusa, dok je Mitrović nedavno imao problema sa povredom zbog čega je u London putovao Dragan Stojković. Ipak, nekadašnji napadač Partizana vratio se na teren i ponovo je potpuno spreman!

Autor: Mondo.rs

#Srbija

#dragan stojković

#fiorentina

#fudbal

#igrači

#juventus

#katar

#luka jović

#mitrović

#piksi

#povreda

#reprezentacija

#selektor

#svetsko prvenstvo

#utakmica