Najbolje maske će biti nagrađene 🤩

Domaćini sa ponosom najavljuju Halloween maskenbal koji će se održati 27. oktobra na Zappa barci.

Pored bendova Raskid 13 i Dirty Secret, nastupiće i DJ Vukashi i DJ Flacwav, momci koji prave haos na Fešti u KST-u zajedno sa njihovim specijalnim gostom i prijateljem DJ Rodeom.

Pored svirke i DJ programa, biće održan i maskenbal, pa je poželjno da svi budu maskirani.

Najbolje maske će biti nagrađene, što uključuje izbor za miss i mistera Halloween-a.

Karte se u pretprodaji mogu nabaviti u Zappa baru (https://goo.gl/maps/WxTCociLu7kJBe2m8) po ceni od 400 dinara, a takođe će biti dostupne i na dan žurke na ulazu za 500 dinara.

Facebook link događaja: https://www.facebook.com/events/794963325167210

Foto: rnr balkan

Nešto više o izvođačima:

Dirty Secret je hard rock bend nastao u avgustu 2021. godine u Beogradu.

Nakon uspešne humanitarne svirke za Iliju i nastupa u Beogradu i Tuzli, bend nastavlja uzlaznom putanjom i dolazi na Zappa barku gde će prirediti show za pamćenje!

U skorijoj budućnosti je planirano izbacivanje prvih singlova i spotova.

Instagram: https://www.instagram.com/dirtysecretofficial/

Facebookhttps://www.facebook.com/officialdirtysecret

Raskid13 su Punk Rock bend iz Pančeva nastao 2015. godine kao projekat koji je okupio prijatelje različitih muzičkih, ali sličnih društvenih interesovanja kao što su stvaranje pozitivne energije kroz muziku i muzičku izvedbu.

Većina njih potiču iz različitih bendova i muzičkih žanrova što je samo doprinelo jedinstvenom zvuku, promovišući optimizam na satiričan i pozitivan način.

Raskid13 je uz obilje koncerata kako u Srbiji, tako i u inostranstvu stekao mnoštvo prijatelja koji su podržali rad benda naročito u vidu poziva na zajedničke nastupe.

Svrha ovog benda nije omalovažavanje emocija ili slamanje srca, vec iskljucivo humor. Raskid13 je bend koji izaziva srecu u vašim srcima.

Facebook: https://www.facebook.com/raskid13

Instagram: https://www.instagram.com/raskid13official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/RaskidTrines

Vukashi i Flacwav upoznali su se na KSTovoj DJ Radionici. Uvidevši da vole da slušaju i puštaju istu muziku, brzo su se zgotivili i, pokazavši svoje veštine, dobili svoje veče u KSTu. Svoju prvu Feshtu priredili su krajem avgusta i stvorili neviđenu atmosferu uz muziku koju svi vole da slušaju. Puštaju na četvrtoj velikoj KSTovoj brucošijadi, a drugu Feshtu priređuju 26-og oktobra.

Njihov specijalni gost Rodeo je Vuletov prijatelj koji je zajedno sa njim uplivao u muzičke vode i već nekoliko godina vežba svoje veštine. Dobićemo priliku sve zajedno da ih slušamo na Zappi!

Instagram:

Instagram.com/vukashii

Instagram.com/_4.jj_

Instagram.com/rodeo__music

Autor: redportal.rs

#Halloween

#maskendal

#zurka