- Oni su dosta slični, ali ipak je svako otišao svojim putem.

Iako danas brak princa Harija i Megan Markl važi za jedan od najskladnijih, na početku njihove veze, kako pišu britanski medji, to nije bilo tako. Kada su tek počeli vezu, procurile su informacije da je malo nakon toga princ imao aferu sa manekenkom Sarom Anom Meklin. Njih dvoje upoznali su se na jednoj privatnoj zabavi.

- Počeo je da je zatrpava porukama, baš kao što je to radio i sa Megan, sve dok nije pristala da izađe na sastanak sa njim - što je potvrdila, a potom i opisala Angela Levin, kraljevski biograf u svojoj novoj knjizi.

View this post on Instagram

A post shared by sarahannmacklin, ANutr (@sarahannmacklin)

IZVOR: IG / sarahannmacklin

Kako je napisala, princ se dugo razmišljao da li da nastavi sa Sarom ili sa Megan, a lepa manekenka bila je ta koja je “presudila” njihovoj vezi iz samo jednog razloga.

- Oni su dosta slični, ali ipak je svako otišao svojim putem - navodi se u knjizi.

- Sara vodi uredan život, ne konzumira alkohol i to je onaj momenat gde se njih dvoje uopšte ne razumeju. Sa druge strane, Hari nije tip koji se vezuje, pa se njihova veza završila i pre nego što je počela - rekao je svojevremeno prijatelj manekenke.

Sara je nastavila da gradi svoju karijeru modela i nutricioniste, i postala veoma poznata na mrežama, iako se sklanjala od javnosti.

Autor: redportal.rs

#Megan Markl

#Princ Hari

#afera

#manekenka