Ispecite ih u sosu od piva i crnog luka i napravite gurmansko jelo

Predlažemo vam da isprobate odličan recept za kobasice spremljene u pivu na dosta crnog luka. Gurmansko jelo od jednostavnih sastojaka će svakoga oduševiti već na prvi zalogaj, a ono što je bitno je da će uspeti i početnicima u kuhinji. 

Sastojci: 500 g kobasica, 700 g crnog luka, 1 čaša piva, 1 ljuta papričica.

Priprema: Kobasice propržite na ulju, pa ih izvadite iz tiganja. Zatim u istom propržite seckan crni luk. U tepsiju poslažite propržen luk, onda dodajte kobasice (možete i da ih isečete), seckanu ljutu papričicu i začinite po želji. Prelijte pivom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.

Autor: Pink

#Meso

#kobasice

#luk

#pijane kobasice

#recept