Poslednja dva dana se ne oseća dobro...

Kako prenosi portal Mondo, Aleksandar Mitrović još nije spreman da zaigra za Fulam i zbog toga je njegov trener Marko Silva ljut. Srpski napadač se rovit vratio u London i obnovio je povredu na meču protiv Njukasla, a prema Silvinim rečima - i dalje nije dobro. Još neko vreme neće moći da pomogne Fulamu, sigurno ga neće biti za vikend protiv Bornmuta u timu, a za dalje je i dalje neizvesno, svakodnevno se iščekuju lekarski izveštaji. Kako je naveo Silva:

Pratimo njegovo stanje iz dana u dan. Nadali smo se da će danas pre podne biti sa nama na treningu, ali nažalost, u poslednja dva dana nije se osećao dobro. Moramo da nastavimo da pratimo njegovo stanje, da procenimo kada bi mogao da počne da trenira ponovo sa ekipom.

Silva je prethodno već kritikovao odluku Dragana Stojkovića da Mitrovića pošalje na teren u Ligi nacija protiv Norveške, pošto je tri dana pre toga zaradio povredu na meču sa Švedskom:

Imali smo sumnje oko toga da li bi trebalo da igra drugu utakmicu za Srbiju. Medicinski timovi su bili u kontaktu i rekli su nam da je u stanju da igra drugi meč. Ovo su teške situacije, ne samo za nas nego za sve klubove, kada želite da zaštite svoje igrače i ovako nešto se dogodi. Posle povrede u prvoj utakmici mislim da nije bila baš najbolja stvar za Aleksandra da igra i drugi meč i to svih 90 minuta.

U međuvremenu je i Dragan Stojković posetio najboljeg srpskog napadača u Londonu kako bi se uverio u kakvom je stanju i da li će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru, a čini se da oko toga neće biti problema, samo ako ga u Fulamu ne budu požurivali da se što pre vrati na terenu. Kako je rekao selektor Stojković:

Želeo sam na licu mesta da se vidim sa Mitrom i da popričamo o njegovoj povredi. Zanimalo me o čemu se konkretno radi. Ako se sećate, on je protiv Švedske u Beogradu dobio udarac zbog čega je morao da napusti teren. Očigledno je bio nezgodan udarac koji je ostavio traga i čim je osetio bol na utakmici protiv Njukasla zatražio je izmenu. Oseća i dalje bol u tetivi, pauziraće još neko vreme, nadam se ne dugo i siguran sam da će se oporaviti kada to bude najvažnije. Priačali smo o povredi, ali i o onome što nas očekuje uskoro na Svetskom prvenstvu u Kataru.
pročitajte još

Evro danas 117,31 dinar

Autor: Mondo.rs

#ALEKSANDAR

#Fulam

#Srbija

#euro

#fudbal

#katar

#kvalifikacije

#liga nacija

#loše

#mitrović

#norveška

#povreda

#reprezentacija

#rovit

#svetsko prvenstvo

#švedska