Mila Kunis odlučila je da raščisti dugogodišnje glasine o tome da li je lagala o svojim godinama

Mila Kunis odlučila je da raščisti dugogodišnje glasine o tome da li je lagala o svojim godinama kada je bila na audiciji za seriju The '70s Show.

- Postoji jedan trač koji se vrti godinama, da sam možda ili možda nisam lagala u vezi svojih godinama. Želela bih da to raščistim i kažem da jesam lagala. Jesam - otkrila je Mila Vanity Fair.

Mila koja je tada imala 14 godina, prvobitno je rekla da ima 17 godina. Glumica je na kraju rekla istinu, ali onda kada je već sigurno bilo da će dobiti ulogu.

- Kada sam već otišla kod producenta jer sam morala da potpišem ugovor sa mrežom pre nego što dobijem posao, i u mom ugovoru sam morala da obeležim "učitelja na setu". Oni su se zbunili, a ja sam objasnila da imam 14 godina. Ali u tom momentu, kada biste popričali sa kreatorima serije, oni bi bili u fazonu: "Zavoleli smo te do tog momenta, tako da nas nije briga" - otkrila je Mila.

Mila koja će zajedno sa suprugom Eštonom Kučerom da reprizira svoje uloge u novoj seriji That ’90s Show otkrila je da su je uvek svi tretirali isto i da je je njena karijera otišla u "ispravnom pravcu" jer je atmosfera na setu bila takva kakva jeste:

- Razlog što se ne drogiram je zato što se niko na tom setu nije drogirao. A ja sam se ugledala na njih jer sam imala 14 godina. Putanja moje karijere mogla je da krene na bilo koji način, ali set je bio kul.

IZVOR: YT / Vanity Fair

Autor: redportal.rs

#Mila Kunis

#The '70s Show

#audicija

#godine