Jedino se još nisam ostvarila u ulozi majke 👶🏻

Koji dan je na tebe ostavio jak pečat? Da li je to od kada si u javnosti poznata ili odranije?

Pa moram da ti priznam da sam se najlepše osećala kada sam postala tetka. To mi je nekako baš bilo, onako, nešto najlepše što se tiče privatnog života. A da kažem, što se tiče posla, kada je izašla pesma Devojka tvog druga, to mi je obeležilo karijeru. Kada je to krenulo, kada je Kosti uradio tu pesmu i kada sam krenula onako baš dosta da radim, mislim, ja sam uvek radila dobro, ali od tada su nastupi bili baš posećeniji.

Sa kojim izvođačem bi najviše volela da snimiš duet?

Ti dueti su mi se nekako dešavali da mene moje kolege pozovu i da mi ponude pesmu. Tako je bilo sa MC Stojanom, Sašom Kaporom i moram da kažem da mi je svaki duet baš dobro prošao. Iskreno, ne znam sa kim bih snimila. Ja sam uvek za dobru pesmu, sa kolegama nemam nikakvih problema. Volim i kolege i koleginice, pa ko god da ponudi dobru pesmu, što da ne.

Da li bi ušla u neki rijaliti?

Ne. Nikada ne bih ušla ni u jedan rijaliti zato što ne da sam neko ko to ne podržava, već prosto to nije moj fazon i iskreno, mislim da se ja tu ne bih snašla nikako. Nikad ne reci nikad, ali stvarno ne bih 😁. Moji nastupi su zakazani mesecima unapred i ne isplati mi se da sve to otkazujem.

Foto: Instagram.com/sandraafrika

Da li imaš neki skriveni talenat?

Da, crtanje. Jako lepo crtam. Kada je bio karantin, bilo mi je dosadno, pa sam stalno crtala, čak sam i izbacivala na storiju na Instagramu. To me opušta, imam talenta i to sam povukla na svoju baku.

Koji je najveći trač koji si čula o sebi, a koji te je baš nasmejao?

Znaš kako, tračeva u principu ima, moram da kažem da su me novinari poštedeli tih nekih, da kažem, ružnih tračeva. Skoro sam nešto pročitala 🤣 da su se komšije žalile da glasno pričam kada razgovaram na telefon. Ja sam po prirodi grlata, imam taj prodoran glas 🤣 to me je baš nasmejalo i pitam se koji li je taj komšija što se žali 🤣?

Možeš li nam reći koji je najveći blam koji pamtiš?

Jaoj, pa iskreno, sad razmišljam, nisam neko ko se blamira, iskreno. Sad razmišljam, nisam nikad pala sa bine ili tako nešto. Generalno vodim računa kako se ponašam. I kad popijem koju, to je u granicama neke normale. Da imam, rekla bih 🤣, ja sa tim nemam problem.

Šta bi ponela na pusto ostrvo? Osim svog partnera? 😁

Pa partnera ne bih sigurno 🤣, nego se razmišljam, da li bih telefon ponela sa sobom. Ali mislim da ne bih ni telefon, bukvalno bih otišla sama. Nekako se sad tako trenutno osećam i napunila sam baterije, da kažem, za neki budući period. Od svega sam jako umorna i od ove cele situacije. 😅

Foto: Instagram.com/sandraafrika

Mnoge zanima, pa i nas, koji deo tvog tela ti je omiljen?

Znaš kako, verovatno biste sad vi svi rekli nešto što ja neću reći 🤣. Ja bih se odlučila za moje lice. Što se tiče tela, nisam ja baš neko ko govori, ovo mi je najbolje. Ja to pustim drugima, pa neka oni odluče 😎. Možda bih volela da sam malo viša, tu me je Bog uskratio 🤣.

Šta misliš o plastičnim operacijama?

Apsolutno podržavam, samo da je u granicama normale. Da izgleda prirodno, normalno, nije poenta da budeš ružniji nego što si bio 🤣. Već da se ulepšamo i da budemo lepši.

Foto: Instagram.com/sandraafrika

Koji parfem koristiš?

Imam ih dosta. Ali trenutno Šanel tendre.

Gde sebe vidiš za 10 godina?

Pa iskreno da ti kažem, pre svega kao majku. Tu se nisam ostvarila, volela bih da se ostvarim kao majka. Nas je troje. Imam brata i sestru i ja sam oduvek maštala da imam troje dece, ali s obzirom da imam 32 godine, ne znam kada ću stići 🤣. Pa bar jedno za sada, pa posle ćemo lako 😅.

Autor: redportal.rs

#Afrika

#costi

#devojkatvogdruga

#pevacica

#sandraafrika