Supruga Nebojše Glogovca raznežila pratioce

Supruga pokojnog glumca Nebojše Glogovca, Milica Glogovac nakon smrti svog muža nastavila je sama da odgaja njihovu ćerkicu Sunčicu, koju su dobili početkom oktobra 2016. godine.

Uskoro će se navršiti 3 godine od kako je opaka bolest odnela život čuvenom srpskom glumcu.

Danas je na svom Instagram profilu Milica podelila fotografiju ćerke Sunčice dok se bezbrižno igra, a uz fotografiju napisala je emotivan tekst koji je raznežio mnoge:

- Ja sam jednostavnost, mislim. Uzimam što moram, a ne moram mnogo. Zauzimam za sebe koliko da ne pregazim Tebe,pa da si različak, potok ili mrav. Možda si velika ptica, diviću ti se onda, odavde. Gledaću da te ne pogazim, ako si reč, ili čovek. Moć mi treba, koliko da se savladam.Isti vazduh dišemo, čuješ li? Ako se baš svedeš, videćeš mahovinu kako raste. Ali mučiće te ona suva zemlja oblacima daleko,i moći ćeš da osetiš kuljanje jezgra preteće. Ipak, so iz vode zalepiće ti se na jezik,i zrno groždja može da ti pukne u nepce,i u vino da se pretvori odmah, na mah. Tu nešto prede, a ti upijaš.I samo to, a to je sve.Vreme ne prodajem, poklonim ga rado,uludo, ulepo. Kad grlim samo u prostor ću ti ući, ako daš. Ako si dete, blago tebi. Ti onda sve ovo već znaš.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Glogovac (@laperiodistaindependiente)

IZVOR: IG / @laperiodistaindependiente

Autor: redportal.rs

#Milica Glogovac

#Nebojša Glogovac