U sukobu spomenute dve navijačke grupe, Mafia Azul i Manča Verde, koristile su se drvene palice, železne šipke i drugi predmeti

U Brazilu je došlo do velike tuče navijača Kruzeira i Palmeirasa, a internetom kruži snimak na kojem se vidi kako su navijači Kruzeira zarobili protivničkog vođu.

IZVOR: TW/@HooligansTV_eu

Mafia Azul, što je naziv za navijačku grupu Kruzeira, tokom sukoba koji se desio na autocesti zarobili su vođu navijača Palmeirasa i dok je sukob trajao, doslovno su ga tukli svi redom koji su se našli u blizini.

Pored toga, brazilski mediji su objavili da ima još povređenih navijača Palmeirasa, najmanje njih deset, a svi su u dobi od 30 do 50 godina i odvedeni su u bolnicu u Santa Casa de Carmpolis. Dodaje se i to da je njih devet pušteno istog dana, nakon što su im rane sanirane.

Što se tiče navijača Kruzeira, povrijeđene su četiri pristalice ovog kluba i to u dobi od 26 do 36 godina, no svi su prošli bez težih povreda i ubrzo su pušteni kući.

U sukobu spomenute dve navijačke grupe, Mafia Azul i Manča Verde, koristile su se drvene palice, železne šipke i drugi predmeti.

Autor: redportal.rs

#Kruzeiro

#navijači

#palmeiras

#tuča